Накратко за нашите условия за клиенти на дребно

Доставка на поръчаните стоки от онлайн магазин www.roto.bg се извършва с куриер.
Доставките се извършват само на географската територия на Република България.
За зад гранична доставка свържете се с нас.

Всички поръчки се изпращат с куриер до врата (адрес) на получателя или до офис на куриер с Еконт Експрес.

Цената за доставката се изчислява в зависимост от теглото на поръчаните продукти. Доколко искате точна цена за доставка, свържете се с нас. Това са просто примерни цени!

Цената на поръчката се калкулира кат/ сбор от цените на поръчаните продукти и към цената на поръчката се добавя и цената за куриерската услуга.

Поръчаните артикули за гр. София и Страната се доставят за 1-2 работни дни, а доставките до по-малките населени места се осъществяват до 2-3 работни дни (доколко продуктите са налични и поръчката е потвърдена по телефона).

ВНИМАНИЕ! Посочените цени не са точни. Променят се според населеното място, цената на горивото и сумата на наложения платеж.

-Доставката е за сметка на получателя.

При изпращане на поръчката в полето „Допълнителна информация“ можете да посочите куриер и доставката да бъде до ваш адрес или офис на куриер. Доколко не сте посочили, Рото-БГ ЕООД избира кой доставчик ще достави Вашата поръчка (взето в предвид за най-евтина възможна доставка).

-На посочения имейл получавате потвърждение че поръчката е получена и общо цената на поръчаните продукти, но без цена за доставка.
-Всички поръчки в онлайн магазин „РОТО“ се потвърждават по телефона.
-Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Начин на плащане
1. Наложен платеж
2. Директен банков превод
*Избира се при изпращане на онлайн поръчката.